Cum îmi pot seta o limită de depunere?

Poți oricând opta pentru posibilitatea de a seta o limită de depunere.

În secțiunea Meniu – Joc Responsabil – Limite de Depunere poți seta limite pentru depuneri zilnice, săptămânale sau chiar lunare.

Tot de aici poți modifica sau șterge setările de limite active, însă nu uita că odată salvată, o limită nu va putea fi modificata decât dupa o perioada de minimum 48 de ore.

În plus, pentru a fi în concordanță cu politicile noastre de joc responsabil, îți oferim posibilitatea de a modifica sau șterge setările de limite active, dar avem grijă să adăugăm o mică măsură de precauție. Dacă ai decis să modifici limitele de depunere salvate anterior, vei putea face acest lucru doar după o perioadă de cel puțin 48 de ore. Această măsură are rolul de a te proteja și a te ajuta să iei decizii informate și bine chibzuite în privința bugetului tău de joc.

Așadar, bucură-te de distracție, profită de promoțiile noastre și joacă responsabil! Echipa noastră îți urează mult noroc și sperăm să ai parte de momente palpitante și câștiguri fabuloase în universul nostru de jocuri online!

A fost util acest articol?
0 din 0 au considerat acest conținut util