Ce este rulajul unui bonus?

Fiecare bonus necesită o cerință de rulaj (de pariere) înainte de a putea fi eliberat în balanța cash și a putea fi retras. Rulajul poate să difere de la o ofertă la alta. În funcție de situație, acesta se poate aplica doar sumei primite sau sumei primite + sumei depuse (Exemplu: ați primit un bonus de 50 RON cu rulaj de 20X doar pe suma primită va fi necesar să pariați 50X20=1000 RON).

Majoritatea sloturilor disponibile pe ExcelBet au o contribuție de 100% la rulajul bonusului. Excepție de la această regulă fac jocurile din categoriile Live Casino și Mese Live, dar și jocuri precum Aviator, 1000x Busta, Joker's Luck sau Joker's Luck Deluxe. Acestea nu contribuie la rulajul bonusului.

Mai exact, parierea la aceste jocuri nu va aduce nicio valoare în atingerea cerinței de rulaj și eliberarea bonusului pentru retragere. Este important să fiți conștient de aceste excepții și să vă orientați către sloturile care contribuie în mod adecvat la rulajul bonusului pentru a putea beneficia în întregime de ofertele promoționale ale ExcelBet.

A fost util acest articol?
0 din 0 au considerat acest conținut util